Burendag

Dit jaar vieren we Burendag op zaterdag 23 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Dit jaar heeft de gemeente de vijver laten repareren en waterdicht laten maken. Het is nu aan ons, de bewoners van Ste.Marie, om de vijver te gaan beplanten en het de uitstraling te geven die het vroeger had. We hebben van diverse bewoners sponsorgelden ontvangen zodat we een mooie combinatie van planten kunnen aanschaffen.
Deelname aan de burendag is gratis.

Vanaf 17 uur willen de Burendag dan afsluiten met een BBQ. De BBQ wordt dit jaar verzorgd door Catering Van Verswijveren. Voor leden van de Bewoners-vereniging is deelname aan de BBQ gratis, enkel voor consumpties worden kosten gerekend. Niet-leden kunnen eveneens aan de BBQ deelnemen, hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van €15,00 voor volwassenen en voor kinderen tot 12 jaar €7,50 (tot 6 jaar gratis). U neemt ook gratis deel aan de BBQ indien U zich voorafgaand aan Burendag heeft aangemeld als lid van de Bewonersvereniging. Het lidmaatschap van de vereniging kost maar € 25,00 per huishouden per jaar.

Update: De aanmelding voor de BBQ is intussen gesloten en de bestelling is gedaan.